Kwazulu - Natal Midlands, Güney Afrika

Kwazulu - Natal Midlands

Kwazulu - Natal Midlands

Drakensberg'in yuvarlanan yeşil eteklerinin ortasında yer alan Midlands, şelaleleri, gölleri, rezervuarları, ormanları, tarlaları, Zulu köyleri, oyun rezervleri ve savaş alanlarını kapsıyor. Yazları sıcak olma eğiliminde olsa da, iklim çoğu yıl hoştur. Bölge uzun zamandır şehirlerden kaçan dokumacılar, çömlekçiler, ağaç ustaları, metal işçileri, peynir üreticileri ve bira üreticileri - için bir yerleşim bölgesi.

Kwazulu - Natal Hakkında

Kwazulu - Natal Midlands

Müşterileri bölgeye çekmenin bir yolu olarak, zanaatkarlar 1983'te 160'tan fazla mağaza, galeri, kültürel etkinlik, restoran ve konaklama içeren Midlands Meander adlı dört rota oluşturdular. Kuzeydoğudaki Curry's Post ve Howick kasabaları ve güneybatıdaki küçük Nottingham Yolu, Mooi Nehri, Balgowan, Dargyle Bölgesi, Lion's Nehri ve Midmar köylerinden geçen yollar, otantik, yüksek alışveriş yapmak için harika bir fırsat sunuyor. kaliteli Güney Afrika sanat ve zanaat kırsal huzur ve güzelliğin tadını çıkarırken. Bölge en iyi konaklama birimleri ve yemek seçenekleri ile doludur.

Menderes yapmak için en popüler zaman, çok sıcak veya çok soğuk olmadığı sonbaharda (Mart'tan Mayıs'a). Birçok Güney Afrikalı burada kışları sever; sık sık kar yağar, özellikle yüksek zeminde ve birçok işletme ateş yakar. Bir günde dört mevsimi deneyimlemeye şaşırmayın! Yılın hangi saatinde ziyaret ederseniz edin, her zaman görülecek ve yapılacak bir şey vardır, çoğu alışveriş içerir.

Yorumlar