Chicago İnşaat Projeleri

 


Chicago Postane İnşaatı

Elinizde biraz fazla zaman varsa , Netflix'te The Last Dance'i aşırı derecede izleyerek geçirmiş olabilirsiniz Eğer yapmadıysanız, yapmanızı şiddetle tavsiye ederim. Popüler belgesel dizilerini izlerken, Chicago'nun ünlü olduğu her şeyi hatırladım - Michael Jordan, kalın hamurlu pizza ve tabii ki Eski Postane . Chicago'nun Güney Döngüsü'ne aşinaysanız (veya Kara Şövalye'nin açılışını gördüyseniz ) bahsettiğim binayı anlayacaksınız.

Dokuz katlı ve üç şehir bloğunu kapsayan Eski Postane'yi gözden kaçırmak oldukça zor. 1996'dan beri kapalı olan 100 yıllık bina, Chicago şehir merkezine iş ve yaşam getirmek için kısa süre önce yeniden açıldı.

Chicago Eski Postane İnşaatı

BEAR İnşaat'ın Saha Teknolojisi Müdürü Tony Gloria, “Eski Postane, ilk kez bir iş kuran kişilere, gelecek vaat eden bir bölgede bulunma yeteneği ve fırsatı veriyor” dedi.

Tamamen dolu olan Eski Postane, 14.000'e kadar profesyoneli barındırabilir - bu, kilitlenme sonrası arzu edilecek bir şey. Ancak bu, binaları 800 milyon dolarlık yenilemeden sorumlu Genel Müteahhit BEAR İnşaat'ın çalışmaları olmadan asla mümkün olmazdı.

Bir morg ve bir silahı yerinde bulmak da dahil olmak üzere işin ilginç kısımları hakkında çok şey söylerken, karmaşık inşaat sürecini de açıkladılar ve bunu bir bulmacayı tekrar bir araya getirmeye benzettiler.

“Tarihi gereksinimleri karşılamak için büyük zemin bölümlerini restore etmemiz ve girişin bazı bölümleri için eksik karoları doldurmamız gerekiyordu. 100 yıl önce kullanılan yeşil ve siyah mozaik karoları yeniden yaratabilecek tek bir şirket bulabildik,”.


Yorumlar