İnşaat ve Profesyonellik

 

İnşaat Projerlini Profesyonel Olarak Planlama

İnşaat planlama yazılımımızla, nerede olursanız olun işleri kolayca organize edebilir, atayabilir ve dağıtabilirsiniz. Görevleri içe aktararak, filtreleri kullanarak ve Gantt görünümünü gerçekten anlayarak, proje çizelgeleme çok kolay hale gelir.

Çift veri girişinden bıktınız mı?

Kullanım  görevi ithalatçı proje takvimi birden görevlere getirmek. Programınız Primavera P6, Microsoft Project veya Excel'de depolanmış olsun ya da olmasın, bunu bir elektronik tablo olarak dışa aktarın ve tüm öğeleri görev içe aktarıcımıza kopyalayın/yapıştırın.

İşte bunun nasıl yapılacağına dair hızlı bir genel bakış:

  • Görev sekmesindeyken sol üstteki '+Görevleri içe aktar' seçeneğine tıklayın
  • Her bir satır öğesini görev içe aktarıcıya kopyalayın/yapıştırın
  • Her etkinliğin zamanında izlenmesini ve tamamlanmasını 


sağlamak için öncelikler, kategoriler, son tarihler ve bir atanan ekleyinİşi tamamlamak için gereken efor miktarını izlemek için Fieldwire görevlerinize 'İnsan Gücü' ekleyin. Gantt görünümünün en üstündeki grafik, herhangi bir günde görünümdeki tüm görevlerin insan gücü yoğunluğunu özetler.

İstediğiniz zamanlama görünümünü elde etmek için filtreleri kullanın. Örneğin, yalnızca 'Bina 1'in 'Konum'u olan tüm görevleri görmek istiyorsanız, 'Görevleri filtrele'yi seçer ve konum alanında Bina 1'i ararsınız. Gantt veya takvim görünümünüzden bazı gürültüleri sıralayarak ve geçici olarak ortadan kaldırarak, gerçekten elinizdeki göreve odaklanabilirsiniz!

Bağımlılıkları izlemede veya alt görevleri yönetmede sorun yaşıyorsanız, 'ilgili görevler' dediğimiz şeyi oluşturmanın zamanı geldi. İki görev arasında bir ilişki oluşturduğunuzda, birini açtığınızda ikisi de birbirinin içinde görünür. Bu şekilde, projeleri yolunda tutmak için önce hangi görevi (veya görevleri) tamamlamanız gerektiğini bilirsiniz.

Yorumlar