Z Kuşağı ve İnşaat

 


Z Kuşağı İnşaat Eğitim Programları

Onlara Z Kuşağı, Zennials ya da başka bir takma ad deseniz de 1997 ile 2012 yılları arasında doğan nesil işgücünde yerlerini almaya başlıyor. Şu anda, 2021'in başında, bu neslin en yaşlı üyeleri 20'li yaşlarının ortalarında ve artık çocuk olmadıklarını söylemek güvenli.

Şu anda Z Kuşağı, birçoğu emeklilik yaşına gelen ve doldurulması zorlaşan istihdam boşlukları bırakan Baby Boomer kuşağının istihdam yelpazesinin karşı ucunda yer alıyor. İnşaat işlerini doldurmak isteyen bir işletme sahibi veya saha amiri olarak, Z kuşağı çalışanlarını taşeron kariyerleri için çekmek ve elde tutmak için eğitim programlarından nasıl yararlanabilirsiniz?

Öğrenci kredilerine alternatif olun

Şu anda Amerika Birleşik Devletleri'nde, ortalama öğrenci kredisi borcu 32.731 $'dır ve çoğu borçlunun 50.000 $'dan fazla borcu vardır.

Z kuşağı üyeleri, üniversite diploması olmadan hayatta başarılı olamama korku hikayeleriyle büyüyen kendilerinden önceki neslin aksine, üniversiteyi tamamen atlamayı düşünüyor olabilirler, işgücünün bu yeni üyeleri yetişkin yaşamlarına başlamak istemiyorlar. borca ​​gömüldü. Büyük kardeşlerin veya ebeveynlerin borçla mücadelesini izlediler ve kendilerini aynı duruma sokmak istemiyorlar.

Gen Z'yi, genç yaşamları boyunca geliştirdikleri finansal hayatta kalma içgüdüsüne başvurarak uzmanlaşmış bir taşeron olarak bir inşaat kariyerine ikna etmek kolaydır. Hem finansal istikrar hem de gelecekte başarılı olmak için ihtiyaç duyacakları becerileri vaat eden, öğrenirken kazan eğitim tarzına odaklanın.

Yakın akranlar aracılığıyla ilişki kurun

Gen Z'nin mevcut inşaat veya taşeron ekipleriyle ilişki kurması zor, çünkü ikincisi Boomer nesline veya Zennials'ın ebeveynleri veya büyük kardeşleri olarak gördüğü Gen X'e ait.

Bu sektörlerde belirgin bir genç çalışan eksikliği var, bu da meraklı lise mezunlarının kendilerini bir taşeronluk kariyerinde veya bu konuda herhangi bir inşaat işinde hayal etmelerini zorlaştırıyor.


Yorumlar