İnşaat Projelerinde Süpürgelik

 


SÜPÜRGELİK TASARIMLARI

Süpürgeliğinizin profili veya şekli Herhangi bir pano veya arşitrav, herhangi bir projenin son görünümünü iyileştirebilir. İç ve hisse senedi portföyümüz rakipsizdir.

Belki de profili eşleştirmekle ilgileniyorsunuzdur. Çatı katınıza alan eklemek veya çıkarmak için mevcut süpürgenizi kullanın. Eski bir mülkü sevgiyle restore edebilirsiniz. Hatta bazen sıfırdan başlamanız bile mümkün olabilir. yeni bir bina için. Projeniz ne olursa olsun sizin için doğru profile sahibiz. İhtiyaçlarınız için size yardımcı olmaya hazırız.

Viktorya dönemi

Viktorya döneminden zamansız bir kalıp tasarımını aslına uygun olarak yeniden üretmek için yapılmıştır. Bu tasarım uzun yıllardır kullanılan zamansız bir klasiktir. Çeşitli ev tarzlarında kullanılabilir ve uzun yıllar kalıcıdır.

Viktorya dönemi süpürgelikleri genellikle modernden daha büyüktür. Süpürgelik tahtaları, yüksek tavanlı odalar için idealdir. kat boşlukları. Victorialıların regl döneminde olmalarına gerek yok. Bununla birlikte, modern evler hala süpürgelik tahtalarını kullanabilir . Bu, geçmişten bir zarafet dokunuşu ekler.

Popülerliğini koruyan bir diğer stil ise 'stilize' görünümdür. Şimdi zamanı. Profilin geniş kıvrımları ve düz kenarları onu öne çıkarır. Çeşitli iç mekan stilleri tasarımına uyarlanabilen bir süpürgeliktir.

Ogee süpürgelikler zarif bir şekilde dekoratiftir ve müdahaleci değildir. Yüksek sesle. Bu süpürgelik tasarımı, modern ve geleneksel stiller için idealdir. Geleneksel mekanlar. Ogee tasarımlara sahip MDF süpürgelikler mevcuttur Bitmemiş, projeniz için istediğiniz bitişi seçmenize olanak tanır Süpürgelik panoları, Architrave'nin oda dekorunu eşleştirmek veya tamamlamak için seçebilirsiniz.


Yorumlar