İnşaat İşçisi Çalışma Kalorisi

 


İnşaat İşçisi Çalışma Kalorisi Ne Kadar

Ticaret sigortası uzmanı construcaquote.com tarafından yapılan yeni araştırma, ortalama bir İngiliz inşaat işçisinin önerilen günlük alım miktarından 1.500 kaloriyi aşacağını ortaya koydu. Bu açıklamaya rağmen, ankete katılan işçilerin beşte birinden daha azı kendilerini aşırı kilolu olarak değerlendirdi. 

İnşaat sektörünü çevreleyen içgörüler ve eğilimler üzerine devam eden araştırmasının bir parçası olarak, bir yapıtquote.com, bir grup İngiliz inşaat işçisinin yeme alışkanlıklarını ve diyetlerini, daha durağan ve daha az aktif olanlara kıyasla ne kadar sağlıklı olduklarını araştırmak için araştırdı. Meslekler.

Constructaquote.com'daki araştırmacılar, tümü 18 yaşında veya daha büyük olan toplam 2.193 İngiliz inşaat işçisi ile anket yaptı. Sonuçları olabildiğince tarafsız tutmak için araştırmaya katılanlar, farklı Birleşik Krallık bölgelerinin her birine eşit olarak dağıtıldı.

Ankete katılanlardan başlangıçta tipik bir iş günü boyunca ne kadar yemek yediklerini düşünmeleri istendi ve muhtemelen ne kadar kalori ekleyebileceğini tahmin etmeleri istendi. Ortalama cevap 4.050 kalori, bir erkek için önerilen günlük miktardan 1.500 fazlaydı.

Karşılaştırıldığında, yalnızca %17'si 'sandviçlerin' işteyken yedikleri en yaygın öğünler arasında olduğunu söylerken, yalnızca %4'ü düzenli olarak salata yiyor.

Çalışma saatlerinde düzenli olarak sağlıksız beslendiklerine inanıp inanmadıkları sorulduğunda, katılımcıların büyük çoğunluğu (%71) durumun böyle olduğunu kabul ederken, bu katılımcıların yarısından fazlası (%51) bunun bir sonucu olduğunu açıkladı. 'sağlıklı gıda seçeneklerine erişememek' ve %22'si diyetlerinde 'tembel' olduklarını itiraf ediyor.


Yorumlar