İnşaat Kiralama

 


İnşaat Kiralama Programı

Mimarlar maber tarafından tasarlanan ve Winvic Construction tarafından Cassidy Group ve Cording Real Estate Group için inşa edilen Nottingham'daki ilk büyük yap-kiralık proje artık yerinde.

350 dairelik Saffron Court projesi, halihazırda devam etmekte olan komşu bir gelişme ile şehrin güney tarafının yenilenmesi için bir katalizör olduğunu kanıtlıyor.

Saffron Court, London Road yakınlarındaki eski Hicking Pentecost sitesinde Cassidy Group ve Cording Real Estate Group tarafından geliştiriliyor.

Bu projede maber, mimarlık ve peyzaj tasarımı hizmetleri sağlıyor ve geliştiriciye, bu yıl Ocak ayında belediye meclisi tarafından verilen bir Bölüm 73 anlaşması yoluyla revize edilmiş bir plan düzeni için planlama onayını güvence altına almasına yardımcı oldu. Uygulama aynı zamanda başkentteki müşteriler için karşılaştırılabilir inşa-kiralama projeleri üzerinde çalışıyor.

Maber proje lideri Yardımcı Direktör Tim Boxford şunları söyledi: “Bu projenin bölgeyi gerçekten harekete geçirdiğini görmek heyecan verici. Çağdaş tasarım ve malzemeleri daha geleneksel malzemelerle birleştirdik ve geliştirme ölçeğinin tarihi Hicking Pentecost deposuyla uyumlu olmasını sağladık."

Yeni nesil yap-kirala projeleriyle ortak olarak, plan, geliştirmenin stüdyo ve iki yatak odalı daire karışımına hizmet edecek bir dizi tesisi içeriyor. Bunlar, toprak altı otoparktan zemin kattaki ortak oturma salonuna ve birinci kat seviyesinde iki büyük, yükseltilmiş avlu ve peyzajlı terasa kadar uzanmaktadır.

Konsiyerj hizmetinin yanı sıra posta ve bakkal deposu içeren merkezi bir resepsiyonun yanı sıra spor salonu ve toplantı alanı sağlanacaktır.

Dairelerin özel balkonları ve terasları vardır ve daha büyük dairelerde iki çift kişilik yatak odası ve en-suite banyo arasında gömme dolaplar bulunur. Zemin kat birimlerinin sokağa doğrudan erişimi vardır ve yerel sokak manzarasına yeni bir soluk getirir.

Yorumlar