İnşaat Programları

 


İnşaat Programları Kontrol Listesi

İnşaat sektörünün imajını iyileştirmeye yönelik ulusal Plan olan Düşünceli İnşaatçılar Planı, yeni bir İzleme Kontrol Listesini duyurdu.

1 Ocak 2017'de yürürlüğe giren Kontrol Listesi, Program İzleyicilerinin siteleri, şirketleri ve tedarikçilerin performansını Planın Dikkatli Uygulama Kurallarına göre değerlendirmek ve puanlamak için kullandığı temel yöntemdir.

Program, inşaat sektörünün daha uyumlu bir çaba göstermesini gerektiren iki acil konu belirledi: yasadışı çalışmayla mücadele ve yol güvenliğinin iyileştirilmesi.

2017 Kontrol Listesi beş bölümün tamamında küçük değişikliklerden geçmiş olsa da, Özel Veriler bölümünde, önemli bilgileri toplayan ve sektördeki eğilimleri belirleyen yeni sorular var. Siteleri, şirketleri ve tedarik zincirlerini işgücünün meşruiyetini nasıl sağladıklarını incelemeye teşvik etmek için ilk soru seti tanıtıldı.

Kontrol Listesindeki bu iyileştirme, Programa kayıtlı kişilerin inşaat araçlarından etkilenen her yol kullanıcısı ve yaya için güvenlik standartlarını yükseltmeye yardımcı olma düzeyini ölçecektir. Korunmasız yol kullanıcılarının korunmasına yönelik bu önemli endüstri standardını tanımak, birkaç yıldır Programın izleme Kontrol Listesinin bir parçası olmuştur. Ekim ayında Program, CLOCS Standard'ın sağlanmasında ortak oldu ve bu önemli girişime verdiği desteği daha da güçlendirdi.

Yeni Kontrol Listesi hakkında yorum yapan, Programın İcra Kurulu Başkanı Edward Hardy şunları söyledi: “Her yıl tesislere, şirketlere ve tedarikçilere yapılan 18.000'den fazla izleme ziyareti ile Program, standartları yükseltmeye ve şirketin imajını iyileştirmeye yardımcı olacak değişimi başlatmanın merkezi bir parçasıdır. inşaat sektörü.

“Programın izleme Kontrol Listeleri, bu değişikliği gerçekleştirmenin belkemiğidir ve inşaatta yasadışı çalışmayla mücadele gibi kritik konuların ele alınmasına yardımcı olmaya ve CLOCS Standardının daha fazla benimsenmesi yoluyla bir güvenlik kültürünün yerleştirilmesine yardımcı olmaya daha fazla odaklanmaktan memnuniyet duyuyoruz. ”

Yorumlar