İnşaat Sektörü Ve Sigorta

 


Müteahhitlerden İnşaat Sigortası Tasarrufu

"Son 12 ayda trafik kazalarının sıklığını ve ciddiyetini azaltma hedeflerini karşılayarak, yüzde 20'lik bir prim indiriminden faydalandık" dedi. "Performans hedeflerimize ulaşmaya devam edersek, gelecek yıl daha fazla tasarruftan faydalanacağız."

TomTom Telematics'in filo yönetim platformu WEBFLEET, Breyer'in hızlanma, sert frenleme, direksiyon ve hızlanma gibi olaylara ilişkin veri içgörüleriyle minibüs ve araç sürücülerinin performansını izlemesine ve profilini çıkarmasına olanak tanır. Bu bilgiler aynı zamanda sürücü davranışını iyileştirme hizmetini destekleyen HDI-Gerling tarafından da yorumlanarak filo sigorta maliyetlerinin ve genel filo işletim maliyetlerinin düşmesine neden olur.

Ayrıca WEBFLEET, Breyer'e yerleşik teşhis cihazından yakıt verimliliği bilgisi sağlar. Bu, bir Optidrive™ göstergesinde sürücüleri 10 üzerinden puanlamak için risk yönetimi verileriyle birleşerek filo yöneticilerinin iyileştirme alanlarını belirlemek için sürücüleri karşılaştırmasına yardımcı olur.

Nigel, "Çalışanlarımızı daha dikkatli araç kullanmaya teşvik edecek araçlara sahip olarak, yakıt harcamamızı, CO2 emisyonlarımızı da başarılı bir şekilde azaltıyor, sürücü güvenliğini iyileştiriyoruz ve iş gücümüze karşı sorumluluğumuzu artırıyoruz" dedi.

Breyer, en uygun yüklenicileri işlere tahsis etmek için sistemi operasyonel olarak kullanıyor, iş verimliliklerini ve müşteri yanıt sürelerini optimize ediyor. Şirketin WEBFLEET yatırımı ve uygulaması TomTom Telematics'in Altın ortağı Auto Electrical Services ( AES) tarafından desteklendi .

Şubat 2015 – Breyer Group, TomTom Telematik teknolojisinin ve HDI-Gerling Insurance Company ile ortaklığının sadece 12 ayda filo sigortasında nasıl 60.000 £ tasarruf sağladığını açıkladı.

İnşaat müteahhidi , HDI-Gerling ile üç yıllık bir risk yönetimi programını desteklemek için sürücü davranışı izleme araçlarını kullanarak 200 kişilik filosunda tasarruf sağladı .




Yorumlar