BİNA MALİYETLERİNİN %20 AZALTILMASI HEDEFLENİYOR

Bina maliyetlerini düşürme hedefi

Tüm kamu altyapı ve inşaat maliyetleri artık yüzde yirmi oranında azaltılacak;inşaat firmalarına yardımcı olabilecek türden tasarrufları elde etmek için bina maliyetlerinin yeniden hesaplandığını belirtti. 'Büyüme Planı' başlıklı bu yeni büyüme planı, hükümetin geçmişte inşaat ve altyapı malzemeleri tedariki için kullanılan yöntemleri reforme edeceğini söyledi – ısmarlama tasarımlar cepleri derinden keserken standardizasyon yeni kriter haline gelecek. inşaat firmalarından.

Kamu sektörü inşaatı için yeni satın alma modellerinin yanı sıra diğer önlemleri hazırlama sürecinde olduklarını söyleyerek devam etti - maliyetler yüzde yirmi oranında azaltılacak ve diğer ek faydalar dahil edilecek; bu,  Mayıs ayında yayınlanacak olan tam raporda hala tanımlanacak. Geçen yılın kapanış çeyreğine kadar, hazine departmanı, satın alma süreçleri tamamlandığı için tüm altyapı geliştirmelerinde yılda üç milyar sterlin tasarruf edebileceklerini belirtti. gelişmiş. Bu planın yapım aşaması beş yıldan fazladır ve hükümetin inşaat sektörü tarafından maliyet tasarrufu için bir plan oluşturulmuştur.

Bu yüzden güvenlik botlarınızı giyin ve şirketinizi, doğrudan şirketlerin kendilerine aktarılacak inanılmaz düzeyde bir tasarrufa hazırlayın. Enerjinin korunması, atıkların taşınması ve genel bina yönetimi gibi maliyetlerin nasıl azaltılabileceğini bir kez daha özetleyen bir rapor yayınladı. Bu anket, düşen inşaat maliyetlerinden en çok etkilenecek olan inşaat sektöründen uzmanların görüşlerine dayanıyordu. Rapor, inşaat şirketlerinin işin müşteri tarafında herhangi bir gelişmeyi memnuniyetle karşıladıklarını belirterek kapanıyor.


 

Yorumlar