Metro İnşaatları

 


Metro İnşaatı Kapasite Arttırma

Metro istasyonu kapasitesini artırmak ve onu adım adım ücretsiz hale getirmek için büyük inşaat işleri için sözleşme verildiİstasyon, daha erişilebilir bir değişim planlarının bir parçası olarak basamaksız hale gelecek.

Vauxhall Metro istasyonu, çevredeki bölgenin büyümesini ve yenilenmesini desteklemek için tasarlanan daha geniş yatırımın bir parçası olarak Transport for London (TfL) tarafından 36 milyon sterlinlik bir modernizasyon ile önümüzdeki birkaç yıl içinde dönüştürülecek.

Vauxhall Metro istasyonunun modernizasyonu, kapasitede büyük bir artış sağlayacak ve istasyonu basamaksız hale getirirken yolculara açık tutarak erişilebilirliği artıracak olan bu stratejinin önemli bir ilk aşamasıdır.

Londra Metrosu, Bechtel Ltd.'deki büyük iyileştirmeler için ihaleyi kazandı. İnşaat çalışmaları 2014'ün başlarında başlayacak ve 2015'in sonlarında tamamlanacak.

Vauxhall Metro istasyonunu kullanan yolcu sayısının önümüzdeki birkaç yıl içinde yüzde 40 artması bekleniyor.

Ekstra alan yaratmak için, bilet gişesi daha fazla bilet kapısına ve engelli yolcuların ve bebek arabası veya ağır bagajı olanların daha kolay seyahat etmesine izin verecek ve istasyon içindeki tıkanıklığı azaltacak geniş koridor kapılarına izin verecek şekilde yeniden yapılandırılacaktır.

İstasyon, metroları ve merdivenleri tamamen yenilenecek ve bilet gişesi ile peronlar arasına asansör konulacak.

Bu, otogardan Metro bilet gişesine giden mevcut asansörle birleştiğinde, Victoria hattı trenlerine basamaksız erişim sağlayacaktır.

Network Rail, halihazırda faaliyette olan yeni asansörler de dahil olmak üzere National Rail istasyonunun yükseltmesini neredeyse tamamlamıştır, bu nedenle Metro istasyonu asansörü tamamlandığında, demiryolu otobüsü ve Metro arasında tamamen erişilebilir bir kavşak oluşturacaktır.


Yorumlar