Çağdaş Mimari Stiller

Çağdaş Mimari Stiller

Minimalist sadelik

Japon tasarımının etkisinden kaynaklanan minimalizm, gereksiz tüm dağınıklığı ortadan kaldıran etkili bir iç mekan stilidir. Geniş açık ışıkla dolu alanlar, verimli tasarım, çok amaçlı mobilyalar, gizli depolama ve mimari dikkat dağıtıcıların olmaması, doğa ve doğal malzemelerin ve renk paletinin kullanımı gibi bu stilin tipik özellikleridir.

Yeşil alanlar

Sürdürülebilirliğe geçişle birlikte, çevre dostu evler ve yeşil alanlar, birçok ev sahibi için istek listesinin başında geliyor. Geri dönüştürülmüş malzemeler kullanmak, doğal aydınlatmayı en üst düzeye çıkarmak, ısı yalıtımı, yenilenebilir enerji kaynakları, yaban hayatı dikmek ve daha fazlası - yeşil mimari, çevre üzerindeki etkisini en aza indirecek çevre dostu bir bina tasarlamanın etkili bir yoludur.

İskandinav tasarımı

Birleşik Krallık'ta popüler bir trend olan İskandinav tasarımı, sıcaklığı ve ilginç, benzersiz bir karakter duygusunu korurken sadeliğe odaklanır. Verimli ve son derece işlevsel olan bu tasarım trendi, alanın her santiminin sizin için çalışmasını sağlar. Doğal yapı malzemeleri, bu ev tarzı için doğal, rahat bir his yaratmanın önemli bir parçasıdır.

Endüstriyel Değerlendirme

Geri kazanılmış ahşap, yeniden işlenmiş demir ve yeniden tasarlanmış nesneler, endüstriyel mimarideki çarpıcı tasarım özelliklerinden sadece birkaçıdır. Evinizin tarihine dalmaktan, kirişleri soymaktan, tuğlaları açığa çıkarmaktan ve göze çarpan bir görüntü için doğal özellikleri ortaya çıkarmaktan korkmayın.

Yorumlar